Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ

KAYSERİSPOR´A MORAL ZİYARETİ

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez,  Kayserispor´a  ziyarette bulundu

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez,  Kayserispor´a  ziyarette bulundu.Bu ziyaret Osmanlıspor maçı öncesi Kayserispor´a  moral oldu.
 
Kayserispor Karpuzatan Tesislerinde kulüp Başkanı Erol Bedir ve yönetim kurulu tarafından karşılanan heyet, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Vali Kamçı, geçen sezon düştü gözü ile bakılan Kayserispor´un bugün ki duruma geldiğini hatırlatarak, ?Sayın bakanımız, sayın belediye başkanımız ve şehrin desteği ile takım bugünkü duruma geldi. Ben daha fazla bir başarı bekliyorum. Sezonun ilk maçının ardından Göztepe karşısında oynanan oyun göze hoş geldi. İnşallah Osmanlıspor maçında da aynı performansı gösterip başarılı olacaklardır. Sezonu başarılı şekilde tamamlayacaktır. Futbolculara başarılar dileyerek teknik heyet ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Kayserispor, sporcusuyla taraftarıyla en centilmen takım olmalı. Bunu hem seyircilerimizden hem de futbolcularımızdan bekliyorum? diye konuştu.
 
Ziyarette Kayserispor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Vali Süleyman Kamçı, futbolculara müsabakalarda başarılar diledi.
 
Vali Kamçı Kayserisporlu futbolcuları Göztepe karşısında almış oldukları galibiyetten dolayı kutladı ve yarın oynanacak olan Osmanlıspor karşısında da başarılar diledi.
 
Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erol BEDİR ziyareti için Vali Kamçı´ya teşekkür etti ve bu desteğin Kayserispor için çok önemli olduğunu belirtti.
 
Konuşmaların ardından Vali Kamçı tesisleri gezerek Başkan Dr.Erol Bedir´den tesisler hakkında bilgi aldı.