Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİSPOR´DA HEDEF 3 PUAN

KAYSERİSPOR´DA HEDEF 3 PUAN

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.  Ligin 20´nci haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor´da hazırlıklar sürüyor. Sarı-kırmızılı takımın son antrenmanını izleyen kulüp başkanı Erol Bedir, teknik direktör Hikmet Karaman ile bir araya geldi. Antrenman sonrası konuşan Başkan Bedir, ligin ikinci yarısı ile birlikte maçların karakterinin değiştiğini ifade ederek, "Her takım gerek yaptığı takviyelerle, gerekse de oyuncuların takıma adapte olması ile farklı oyun oynamaya başladılar. Telafisi olmayan maçlar olduğu için puanda aslanın ağzında oluyor. Biz, 5 maçtır ligde yenilmiyoruz. 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldık. Her maçta puanımızı 1 veya 3 puan yukarı çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

"İYİ YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ"
Geçen hafta sonu oynanan Bursaspor maçında iyi bir performans sergilediklerini ve 1 puan aldıklarını hatırlatan Bedir, "Alınacak her puan çok önemli ve sakatlık yaşamadan müsabakaları sonlandırmak istiyoruz. Biz, iyi yolda olduğumuzu düşünüyoruz. Biz, sürpriz yaşamak istemiyoruz. Normal gücümüze göre oyun oynarsak, iyi bir yerde ligi tamamlarız. Hafta sonunda Malatya´ya gidiyoruz. Malatya iyi bir takım ama hocamızın da söylediği gibi yenilmeyecek bir takım değil. 3 puan için Malatya´ya gideceğiz. Malatya´dan galip gelip döneceğimize inanıyorum" diye konuştu