Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KAYSERİ SPOR SÜPER LİG`E ÇIKTI

KAYSERİ SPOR SÜPER LİG`E ÇIKTI

Kayserispor, pazartesi akşamı en yakın takipçisi Adana Demirspor`un sahasında Samsunspor`la 0-0 berabere kalmasıyla Spor Toto Süper Lig`e yükseldi. Samsunspor- Adana Demirspor maçını televizyondan Karpuzatan Tesisleri`nde izleyen Genel Menajer Süleyman Hu

Kayserispor, pazartesi akşamı en yakın takipçisi Adana Demirspor`un sahasında Samsunspor`la 0-0 berabere kalmasıyla Spor Toto Süper Lig`e yükseldi. Samsunspor- Adana Demirspor maçını televizyondan Karpuzatan Tesisleri`nde izleyen Genel Menajer Süleyman Hurma ile teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar, sevinç gözyaşları döktü. Hurma, şöyle dedi:
``Yiğit düştüğü yerden kalkar sözüyle Kayserispor`u yeniden Süper Lig`e taşıdık. Yaşadığımız mali olumsuzluklara karşın elini taşın altına koyan, Kayserispor`a destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sarı kırmızılı kulübe şimdi daha fazla sahip çıkma zamanı. Bu başarı takımı sahiplenen herkesindir.``
Süleyman Hurma, oyuncularına perşembe gününe kadar izin verdiklerini, cumartesi günü Elazığspor`la oynayacakları müsabaka için cuma günü otobüsle yola çıkacaklarını söyledi.
BAKAN KILIÇ`TAN TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig`e yükselen Kayserispor'u tebrik etti. Bakan Çağatay Kılıç, kulübe gönderdiği tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: 
"PTT 1`inci Lig'deki başarılı oyunlarının ardından Spor Toto Süper Lig`e çıkmaya hak kazanan Kayserispor'u tebrik ediyor ve mutluluklarını paylaşıyorum. Ümit ediyorum ki Kayserispor, PTT 1`inci Ligi`nde kazandığı başarıları Spor Toto Süper Lig'de de devam ettirecektir. Tüm takımı, teknik ekibi ve takıma gönül verenleri gönülden tebrik ederim."