Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTÇİ GÜVEN TAZELEDİ

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTÇİ  GÜVEN TAZELEDİ

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Büyüksimitci´nin tek liste halinde katıldığı seçimlerde, 25 meslek grubundan 127 firma meslek komitesine, bu firmaların içinden 51 firmada meclis üyeliğ

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Büyüksimitci´nin tek liste halinde katıldığı seçimlerde, 25 meslek grubundan 127 firma meslek komitesine, bu firmaların içinden 51 firmada meclis üyeliğine seçildi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, güzel bir ortamda birlik beraberlik içinde bir seçim yaptıklarını belirterek, ?Pazar günü odamıza gelerek seçime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tek liste halinde olmasına rağmen sanayicilerimizi tek tek bilgilendirerek büyük emek harcayan meslek komitesi ve meclis üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim asıl hedefimiz Kayserimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda, sanayimizi daha iyi konuma getirmektir. Bunu da meslek komitesi ve meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek yapacağız. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Sanayicilerimizin güvenini boşa çıkartmamaya çalışacağız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin, bizleri de mahcup etmesin? dedi.

6 Nisan Cuma günü seçim kurulunun nezaretinde, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçeceklerini açıklayan Başkan Büyüksimitci, daha sonrada meclis başkanı ve meclis divanını seçeceklerini belirterek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. 

FOTOLU