Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSMİTCİ : 4’ÜNCÜ OSB İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSMİTCİ : 4’ÜNCÜ OSB İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, mayıs ayı meclis toplantısında 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) çalışmalarına başladıklarını belirterek, " Sanayicilerimiz ve yeni yatırımcılarımızdan gelen talep…

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, mayıs ayı meclis toplantısında 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) çalışmalarına başladıklarını belirterek, " Sanayicilerimiz ve yeni yatırımcılarımızdan gelen talep üzerine 4'üncü organize sanayi bölgesi içinde çalışma yapıyoruz" dedi.
Online gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu ve yüksek istişare kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda yapılan çalışmalara değinen KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Kayserili sanayicilerimizin yatırım iştahı devam ediyor. İncesu OSB’mizde genişleme çalışması yapıyoruz. Sanayicilerimiz ve yeni yatırımcılarımızdan gelen talep üzerine 4'üncü organize sanayi bölgesi içinde çalışma yapıyoruz. İlk etap 6 milyon metrekare olacak şekilde olacak. Bildiğiniz gibi Kayseri’de toplam 43 milyon metrekare OSB ve serbest bölgede alanımız var. OSB’lerimizde doluluk oranımız ise yüzde 85" diye konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, “Milletvekilliği dönemimizde sizlerin de faydasına olacak birçok olumlu işe imza attık. Benim görevim, sizin sözcünüz olmak. Benim görevim sizin hukukunuzu makul çerçeveler içinde savunmak. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Sıkıntıların birçoğu pandemi kaynaklı. İnşallah sıkıntılarımızı aşacağız. Bu gemiyi hep birlikte yürüteceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı bir toplantıda yine sizlerle beraber olacağız” ifadelerini kullandı.