Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAYSO´DA VERİMLİLİK VE LİDERLİK SEMİNERİ

KAYSO´DA VERİMLİLİK VE LİDERLİK SEMİNERİ

Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) eğitim faaliyetleri kapsamında, KAYSO ve KalDer işbirliğinde, ?Verimlilik ve Liderlik? konulu deneyim paylaşım semineri düzenlendi

Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) eğitim faaliyetleri kapsamında, KAYSO ve KalDer işbirliğinde, ?Verimlilik ve Liderlik? konulu deneyim paylaşım semineri düzenlendi.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, üyelerinin programa gösterdiği yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek, KAYSO olarak ilerleyen dönemlerde bu tür paylaşım seminerlerinin sıklığını daha da artırarak ülkenin öncü kurumlarının değerli yöneticilerini üyeleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Kayserili sanayiciler olarak vizyonlarını Türkiye´nin üretim üssü olarak belirlediklerini ve bu vizyon için tüm işletmelerin sürdürülebilir, karlı işletmeler olması gerektiğini söyledi. EFQM Mükemmellik Modelinin önemine değinen Başkan Büyüksimitci, ?Endüstri 4.0´ın, dijitalleşme ve yapay zekanın yoğun şekilde konuşulduğu günümüzde daha kaliteli, daha yenilikçi ürün, hizmetler ve iş modelleri için Toplam Kalite Yönetimi veya bu kapsamda kaizen / kalite çemberleri ya da daha genel kapsamda EFQM Mükemmellik Modeli gibi yönetim sistemlerine ihtiyaç var mı, faydası olur mu, biraz geriden takip edelim mi gibi soruları sormak için harcayacağımız zaman dahi kaybedilmiş zamandır ve bizleri değişen dünyayı yakalamanın ötesinde ona öncülük etme vizyonumuzda oldukça gerilere bırakmış demektir? ifadelerini kullandı.