Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYÜ REKTÖRÜ KARAMUSTAFA,ERÜ TURİZM FAKÜLTESİ´NDE AÇILIŞ DERSİ VERDİ

KAYÜ REKTÖRÜ KARAMUSTAFA,ERÜ TURİZM FAKÜLTESİ´NDE AÇILIŞ  DERSİ VERDİ

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi´nin 2018-2019 akademik yıl açılış dersini verdi.

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi´nin 2018-2019 akademik yıl açılış dersini verdi.

Turizm Fakültesi Prof. Dr. Cengiz Utaş Konferans Salonu´nda düzenlenen etkinliğe, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şanlıoğlu ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ?Turizmde Kariyer: Başarının Kilometre Taşları? konulu açılış dersinde başarının ve başarılı olmanın yollarının anlattı.

Rektör Karamustafa, ?Başarı yüksek statüler elde etmek değil. Başarı bana gör işini sevmek, bulunduğu yeri sevmektir. Aslında başarıyı mutlu olabilmek ile çevresine, içinde yaşadığı topluma, vatanına, milletine, devletine ve insanlığa katkı sağlayabilmek ve taş üzerine taş koyabilmek olarak nitelendirmek lazım. Başarı hem Allah´ın vermiş olduğu kabiliyetler, yetenekler önemli ama diğer taraftan gayret, çaba, çalışma, emek harcama, bunlarda olmadan olmaz. Allah´ın vermiş olduğu aklı iyi kullanabilmek, karar verebilmek ve çalışmak da bizim için son derece önemlidir? dedi.

Rektör Karamustafa, turizm sektöründe kariyer sahibi ve başarılı olmak için okuldaki eğitimin yanında, iyi bir İngilizcenin ve ikinci bir yabancı dilin, okul dönemindeki stajın da önemli olduğunu söyledi. Etkinliğin sonunda ise Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şanlıoğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa´ya plaket hediye etti.