Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYÜ REKTÖRÜNDEN BÜNYAN VE AKKIŞLA İNCELEMESİ

KAYÜ REKTÖRÜNDEN BÜNYAN VE AKKIŞLA İNCELEMESİ

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ilçe gezileri kapsamında Bünyan ve Akkışla ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ilçe gezileri kapsamında Bünyan ve Akkışla ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlçe programlarında belediye başkanları ile bir araya gelen Rektör Karamustafa, düzenlendikleri bu ziyaretlerle, gerek Kayseri Üniversitesi, gerekse ilçelerin gelişimi için yapılabilecekleri yerinde tespit ettiklerini söyledi.

Göreve atandığı günden bu yana Kayseri Üniversitesi´nde birim ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa´nın bu sefer ki durağı Bünyan ve Akkışla ilçeleri oldu.  Bünyan ziyareti kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile bir araya gelen Rektör Karamustafa, Bünyan ilçesinde kurulu Bünyan Meslek Yüksekokulu´nun biran önce faaliyete geçmesi için yapılabilecekleri konuştu.

Belediye Başkanlığındaki ziyaretin ardından Rektör Karamustafa ile Başkan Gülcüoğlu, Bünyan Meslek Yüksekokulu binasının inşaatını gezdi. Bünyan ziyaretinin ardından Akkışla ilçesine geçen Rektör Karamustafa, burada Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül´ü ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada Rektör Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak ilçelerdeki yapabilecekleri çalışmaları yerinde görmek için bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtirken, şartlar oluşması durumunda Akkışla ilçesine de bir Meslek Yüksekokulu kurabileceklerini kaydetti.