Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAZADA ÖLEN KIZININ BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

KAZADA ÖLEN KIZININ BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kayseri´nin İncesu ilçesinde otomobil ile TIR´ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Cuma Uluçay (32) ve yanında bulunan Merve Kılıç (26) hayatını kaybetti.

Kayseri?nin İncesu ilçesinde otomobil ile TIR´ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Cuma Uluçay (32) ve yanında bulunan Merve Kılıç (26) hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Merve Kılıç´ın babası gözyaşlarına boğuldu.
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Nevşehir-Kayseri yolunun Garipçe mevkiinde meydana geldi. Nevşehir´den Kayseri yönüne giden Cuma Uluçay yönetimindeki 46 D 8540 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek Kenan Demirel´in kullandığı 38 UY 2014 plakalı kargo TIR´i ile kafa kafaya çarpıştı.
Kazada, otomobil sürücüsü Cuma Uluçay ve yanında bulunan Merve Kılıç, olay yerinde hayatını kaybetti. Haber verilmesiyle olay yerine gelen Merve Kılıç´ın babası ve yakınları, başında gözyaşı döktü. Kılıç ve ağlayan yakınlarını, polis ve sağlık görevlileri teskin etmeye çalıştı.
Kayseri Süper Amatör Ligi takımlarından Esen Makine Belsinspor´da futbol oynayan Cuma Uluçay ile Merve Kılıç´ın cenazeleri, İncesu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uluçay´ın cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Kayseri, Kılıç´ın cansız bedeni ise, Nevşehir´in Avanos ilçesine gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.