Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAZAYA GİDEN SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİNE OTOMOBİL ÇARPTI:5 YARALI

KAZAYA GİDEN SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİNE OTOMOBİL ÇARPTI:5 YARALI

Kazaya giden sağlık ve polis ekibine otomobil çarptı: 5 yaralı KAYSERİ`de şarampole yuvarlanan otomobildeki yaralılara yardıma giden polis ve sağlık ekiplerine başka bir otomobil çarptı.

 

KAYSERİ`de şarampole yuvarlanan otomobildeki yaralılara yardıma giden polis ve sağlık ekiplerine başka bir otomobil çarptı. Yaralanan 2`si polis, 1`i ambulans şoförü 5 kişi hastanelerde tedaviye alındı.

Kaza, Kayseri Malatya karayolunun 30`uncu kilometresinde Kanber Kavşağı`nda meydana geldi.Kar yağışı sonrası yolda oluşan buzlanma nedeniyle, 50 KD 119 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki Kübra Aktay, şarampole devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü ile yanında bulunan annesi 50 yaşındaki Bilge Aktay`da yaralandı. Sürücü Aktay`ın 112 Acil Servis`i araması üzerine, olay yerine gelen Tomarza Devlet Hastanesi`ne bağlı sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye götürmek üzere, ambulansa bindirmek istedi. Ancak, o sırada yoldan geçen ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 38 E 3767 plakalı otomobil, önce polis aracına ardından ambulans şoförü 46 yaşındaki Samim Öcal`a çarptı. Kaza sonrası, olay yerine giden başka ambulanslarla yaralılardan Öcal Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne, Bilge ve Kübra Aktay Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, iki polismemuru da özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.