Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KILIÇDAROĞLU KAYSERİ´DE..

KILIÇDAROĞLU  KAYSERİ´DE..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat´ın Boğazlıyan ilçesinden karayoluyla Kayseri´ye geçti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat´ın Boğazlıyan ilçesinden karayoluyla Kayseri´ye geçti. Kılıçdaroğlu, kent merkezine 10 kilometre kala zabıta noktasında partisinin yöneticileri ve üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. Karşılayanlar arasında, bir süre önce CHP´den Genel Merkez kararıyla İYİ Parti´ye geçen Çetin Arık ve İYİ Parti yöneticisi Mediha Köken de yer aldı. Kılıçdaroğlu karşılama noktasında aracından inerek partililerin ellerini sıktı. Partili bir genç kız Kılıçdaroğlu´na çiçek buketi verdi.
Kılıçdaroğlu´nu karşılamaya gelen Talas ilçe teşkilatına ait minibüsünün hoparlöründen ´Hey Onbeşli´ türküsü çalındı.
Kılıçdaroğlu, ardından kent merkezinden 25 kilometre uzaklıktaki Erciyes Dağı´nın 2 bin 150 metresindeki Tekir Yaylası´ndan bulunan otelde istirahata çekildi.
Kılıçdaroğlu´nun basına kapalı olarak il başkanları ile ayrı ayrı özel görüşmeler yapacağı ifade edildi. Kılıçdaroğlu, yarın da il başkanlarıyla toplantı yapacak.
VURDUK 90´DAN GOL OLDU
Öte yandan, CHP´den İYİ  Parti´ye geçen ve karşılamada yer alan milletvekili Çetin Arık, ´´CHP varsa herkes için var. Biz bunu göstermiş olduk. Bizim buradaki amacımız demokrasidir. Birileri demokrasininin önünde engeldi. Biz Türkiye´de demokrasinin önündeki engeli kaldırdık. Mücadelemiz devam edecek. 24 Haziran´da biz kazanacağız. Korkarsan kaybedersin. Vurduk, gol oldu. Hem de 90´dan gol oldu. Şimdi bunun telaşını yaşıyorlar´´ dedi.