Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KIRŞEHİR ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

KIRŞEHİR ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

Kırşehirli şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz, Çiçekdağı ilçesinde yüzlerce vatandaş tarafından gözyaşı ve dualarla uğurlandı.

Kırşehirli şehit  Jandarma Uzman Çavuş  Yücel Yılmaz, Çiçekdağı ilçesinde yüzlerce vatandaş tarafından gözyaşı ve dualarla uğurlandı. 

Tunceli´de teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan  Jandarma Uzman Çavuş  Yücel Yılmaz Elazığ´da düzenlenen törenin ardından helikopter ile  Yerköyilçesine buradan da helallik alınması için Çiçekdağı ilçesinde oturan annesi Şemsi ve kardeşi Yusuf Yılmaz´ın evine getirildi.

Çiçekdağ ilçesi Çarşı Meydanına tören için getirilen şehidin cenazesi, öz geçmişinin okunmasının ardından  Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Yozgat´a bağlı  Yerköy Karacaahmetli köyü mezarlığında toprağa verildi.

Şehidin eşi Ömür Yılmaz cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Şehidin çocukları Muhammet Çağrı ve Tuğrul´a amcası  Yusuf Yılmaz sarılarak ağladı. 

Törene,  Kırşehir Valisi  Necati Şentürk,  Yozgat Vali Vekili Yavuz Güner,  Yozgatve  Kırşehir milletvekilleri  Kayseri  Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan,  Kırşehir Alay Komutanı Albay  Murat Bulut,  Yozgat Alay Komutanı Albay  Selçuk Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile yüzlerce vatandaş katıldı.