Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KIZINI ÖLDÜREN ANNE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

KIZINI ÖLDÜREN ANNE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Selçuk Mahallesi´ndeki bir apartmanda oturan Emine Adıgüzel, iddiaya göre dün aynı apartmandaki komşu ziyaretinde, bir markette kasiyer olarak çalışan kızı Meryem ile tartışmaya başladı.

Selçuk Mahallesi´ndeki bir apartmanda oturan Emine Adıgüzel, iddiaya göre dün aynı apartmandaki komşu ziyaretinde, bir markette kasiyer olarak çalışan kızı Meryem ile tartışmaya başladı. Kızının 3 aylık hamile olduğunu öğrenen anne, 5´inci kattaki evlerine çıkıp tabancayla döndü ve Meryem Adıgüzel´e 5 el ateş etti. Ağır yaralanan Meryem Adıgüzel, vatandaşlar tarafından otomobille hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından sinir krizi geçiren 5 çocuk annesi Emine Adıgüzel ise Niğde Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı. 

Tedavisinin ardından gözaltına alınıp Sungurbey PolisMerkezi´nde sorgulanan Emine Adıgüzel, Niğde Devlet Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirildi. Niğde Adliyesi´ne sevk edilen anne Adıgüzel, nöbetçe mahkemece tutuklanarak Niğde Cezaevi´ne gönderildi.
Annesi tarafından 5 kurşunla öldürülen Meryem Adıgüzel için de Niğde Dışarı Camii´nde tören düzenlendi. Bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan baba Kadir Adıgüzel´in de katıldığı törenin ardından Meryem Adıgüzel´in cenazesi, Derbent Mezarlığı´nda toprağa verildi.