Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI  ÇOLAKBAYRAKDAR, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinanlı muhtarların düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı

 

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinanlı muhtarların düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı. ?Başkan Sizi Dinliyor? programıyla mahalle mahalle gezip hem mahalle sakinlerini hem de muhtarları dinleyen, talep ve sıkıntılarını öğrenen Başkan Çolakbayrakdar, bu sefer de 10 mahalle muhtarının misafiri oldu. Yeşil Mahalle Semt Konağı´nda gerçekleştirilen istişare toplantısı oldukça samimi ve neşeli geçti.

Semt konağı girişinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla tek tek sohbet ederek yakından ilgilendi. Başkan Çolakbayrakdar, ardından mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan´da değişim ve dönüşümün daha hızlı bir şekilde olması için yoğun gayret sarf ettiklerini vurgulayarak, ?Vizyon projelerimizle Kayseri´yi ve Türkiye´yi kalkındırarak milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artıracağız.? dedi.

?Vatandaşlarımıza en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Gittiğimiz yerlerde yapılan hizmetlerin vatandaşlarımızın nezdinde memnuniyet oluşturduğunu görüyoruz. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi, şevkimizi bir kat daha artıyor. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bizlerde işimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. İşimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak Kocasinan´a, Kayseri´ye değer katıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla İlçe sakinlerimizin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacağız.? ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları da Kocasinan Bölgesinde yapılan hizmetler Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Muhtarların, Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi