Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR:ERCİYESEVLER PARKINDA İNCELEME YAPTI

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR:ERCİYESEVLER PARKINDA İNCELEME YAPTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Erciyesevler Parkında yapımı devam kafeterya inşaatında incelemede bulundu.

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar  Erciyesevler Parkında yapımı devam kafeterya inşaatında incelemede bulundu.

Kocasinan Belediyesi olarak kadın-erkek, genç-yaşlı toplumun her kesiminin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak adına hizmet ürettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Bir taraftan Kocasinan´da yaşayan vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanlarının sayısını artırırken bir taraftan da mevcut parklarımızda yeni düzenlemeler yapıyoruz. Bu çerçevede uzun zamandan beri bölge sakinlerimize hizmet veren Erciyesevler Parkımıza, vatandaşlarımızın streslerini atabilmeleri ve daha keyifli zaman geçirebilmeleri için kafeterya yapıyoruz. Erciyesevler Parkımıza yaptığımız bu kafeteryanın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız sohbet ortamında daha keyifli dakikalar geçirecekler? ifadelerini kullandı.