Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

KOCASİNAN BELEDİYESİ ENGELLİ SPORCULARI AĞIRLADI

KOCASİNAN BELEDİYESİ ENGELLİ SPORCULARI AĞIRLADI

Görme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı ziyaret etti.

Görme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı ziyaret etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, 3 Aralık Engelliler Günü´nde katıldıkları turnuvada kupa kazanan, Görme Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcularını ağırladı.

Kulübü ve sporcuları kazandığı başarıdan dolayı tebrik eden Çolakbayrakdar, şöyle konuştu:

"Gayret edilirse, çalışılırsa engel diye bir şey yok. Tabii bu çalışmanın da arkasında desteğe ihtiyaç var. Bize destek olunursa bizde gayret var, çalışma var, bunu taçlandırarak başarıyla sonuçlandırırız diyorsunuz. "Hayatın içerisinde biz de varız. Engellerimiz var ama engellerimize rağmen, bu engeli bertaraf edip biz de başarılı olabiliriz" diyorsunuz. Hayata tutunma noktasında bu yapmış olduğunuz son derece anlamlı, bunu da bir başarıyla taçlandırmış olmanız daha da anlamlıdır. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum."

Kulüp Başkanı Süleyman Ekici de, Çolakbayrakdar´a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Trabzon´da bir turnuvaya katıldık. Takımımız son maça kadar hiç gol yemeden ilerledi. Son maçta mağlup olduk ama ikinci olarak lige yükseldik. Sevincimizi sizinle paylaşmak adına kupamızı da getirdik. Desteğiniz olduğu sürece, bizler başarılı olmaya devam edeceğiz´" diye konuştu.