Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KOCASİNAN BELEDİYESİ İLÇEYE 4 YENİ PARK DAHA KAZANDIRDI

KOCASİNAN BELEDİYESİ İLÇEYE 4 YENİ PARK DAHA KAZANDIRDI

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Osmangazi Mahallesi´nde vatandaşların hizmetine sunulan 4 yeni parkta incelemelerde bulundu

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Osmangazi Mahallesi´nde vatandaşların hizmetine sunulan 4 yeni parkta incelemelerde bulundu. Yeni parkta oyun oynayan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, 7´den 70´e herkesin keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını her geçen gün arttırdıklarını vurguladı.

Geleceğin teminatı çocuklara daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a incelemeler sırasında Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç ve Ali Bulu eşlik etti. Parkta oynayan çocuklarla keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerinin hatırını sormayı da ihmal etmedi.

Kocasinan´ın dört bir yanında yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´ın her bir mahallesinde park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan´ı daha da güzelleştiriyoruz. Hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda Erkilet Osmangazi Mahallemizde fiziki yapımı tamamlanan 4 yeni parkta, yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Özellikle parklarımızı ailelerin çocukları ile birlikte gelebileceği ve iyi vakit geçirebilecekleri şekilde hazırlıyoruz. Amacımız; yeni yaptırımız parklarda, 7´den 70´e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Kocasinan´ın daha da güzelleşmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Parklarımız, Kocasinan´a ve Kayseri´ye hayırlı olsun? ifadelerini kullandı.