Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOCASİNAN BELEDİYESİNDE 7/24 TEMİZLİK ÇALIŞMASI

KOCASİNAN BELEDİYESİNDE 7/24 TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kocasinan Belediyesi temizlik hizmetlerinde görevli ekipler 7 gün 24 saat ilçe sınırları içindeki cadde ve sokakları temizliyor. İlçedeki çöp konteynırları da deterjanlı su ile yıkanıyor.

Kocasinan Belediyesi temizlik hizmetlerinde görevli ekipler 7 gün 24 saat ilçe sınırları içindeki cadde ve sokakları temizliyor.  İlçedeki çöp konteynırları da deterjanlı su ile yıkanıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, ilçe genelinde rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülerle birlikte ortak çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve sitelerin önünde düzenli temizlik faaliyetleri yürütülüyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temiz ve çevreci bir Kocasinan için belediyenin tüm imkanlarının seferber ettiklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda çok titiz davrandıklarını belirterek, "Daha yaşanabilir bir Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. ?Temizlik imandandır´ anlayışıyla okul ve camilerimiz başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında hummalı bir şekilde temizlik hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz gayreti daha da artırarak devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.