Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KOCASİNAN BELEDİYESİNDEN DOMATES FİDANI

KOCASİNAN BELEDİYESİNDEN DOMATES FİDANI

  Kocasinan Belediyesi´nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği organik domates fidesi dağıtımının bu yıl sekizincisi gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte toplam 450 bin organik domates fidesi i

 

 

Kocasinan Belediyesi´nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği organik domates fidesi dağıtımının bu yıl sekizincisi gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte toplam 450 bin organik domates fidesi ile 15 ton gübre dağıtıldı. Yoğun kalabalığa rağmen herhangi bir sorunun yaşanmadığı, profesyonelce gerçekleştirilen etkinlikte, fideleri ve gübreleri alan vatandaşların memnuniyetleri yüzlerinden okundu. Şehir dışı programı nedeniyle dağıtım törenine katılamayan Başkan Çolakbayrakdar ise vatandaşların domates fidelerini sağlıklı günlerde tüketmeleri temennisinde bulundu.

Kocasinan Belediyesi, sağlıklı toplum, sağlıklı nesil ve sağlıklı yarınlar oluşturmak adına ve organik ürünlerin üretimine, tüketimine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikte sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Fidelerden alabilmek için bir biri ile yarışan vatandaşların çabası renkli görüntülerin oluşuna sebep oldu. Kocasinan Belediyesi hizmet binası önündeki Mimarsinan Parkı´nda düzenlenen domates fidesi dağıtımı etkinliğinde, 2 ayrı çadır kuruldu. Dağıtım için ayrılan 3 bin kutu domates fidesinin dağıtımı, bir saate tamamlandı.         

Vatandaşlar, domates fidelerinin verimli ve bereketli olduğunu ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi´nden domates fidesi almak isteyen vatandaşların, aldıkları fişlerin üzerinde yazılan tarihlerde ve yazılı olan dağıtım noktalarından gübre ve fidelerini alabilecekleri öğrenildi.