Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOCASİNAN BELEDİYESİNDEN YAVUZLAR MAHALLESİNE YEŞİL ALAN

KOCASİNAN BELEDİYESİNDEN YAVUZLAR MAHALLESİNE YEŞİL ALAN

Kacasinan Belediyesi Yavuzlar Mahallesi´ne 6 bin metrekare alana sahip bir park alanı için çalışmalara başladı. Park çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Yeni ve farklı parklar Kocasinan ve Kayseri´ye ayrı bir güzellik

Kacasinan Belediyesi Yavuzlar Mahallesi´ne 6 bin metrekare alana sahip bir park alanı için çalışmalara başladı. Park çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Yeni ve farklı parklar Kocasinan ve Kayseri´ye ayrı bir güzellik katıyor" dedi.

Kayseri,Kocasinan Belediyesi ´Daha yeşil bir Kocasinan´ sloganı ile çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri Yavuzlar Mahallesi´nde 6 bin metrekare alana sahip park alanı çalışmalarına başladı. Tematik parklarla Kocasinan ve Kayseri´ye  güzellik kattıklarına ifade eden  Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  ?Yavuzlar Mahallemize 6 bin metrekare alanda yeni bir park alanı kazandırıyoruz. Parkımızda çocuklarımızın eğlenebileceği oyun grupları ile yetişkinlerimizin spor yapabilecekleri spor aletleri yer alacak. Tüm parklarımızda olduğu gibi yeşil alanlar, pergola ve benzeri yapılarla mahalle sakinlerimizin günlerini geçirebilecekleri mekanlar da olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla parkımızı bu yıl içinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız? diye konuştu.