Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KOCASİNAN MECLİSİNDEN DEPREMZEDELERE ‘HUZUR HAKKI’ BAĞIŞI

KOCASİNAN MECLİSİNDEN DEPREMZEDELERE ‘HUZUR HAKKI’ BAĞIŞI

Kocasinan Belediyesi Meclisi üyeleri, kasım ayı toplantısında 'huzur hakkı' paylarını İzmir’deki depremzedelere bağışladı.

Kocasinan Belediyesi Meclisi üyeleri, kasım ayı toplantısında 'huzur hakkı' paylarını İzmir’deki depremzedelere bağışladı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında, 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “İzmir’de acı bir hadise yaşandı. İzmir’de meydana gelen depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlara Mevla’m rahmet eylesin. Yaralı olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar versin. Allah, milletimizi ve vatanımızı her türlü felaketten korusun. Bundan önce Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremler gösteriyor ki; depremden ziyade niteliksiz yapıların insanların hayatlarına mal olduğunu görüyoruz. Bu noktadan hareketle özellikle yapı içinde olanların sorumluluklarının daha fazla olduğunun farkındayız. İnşallah bundan sonra yaşanan depremlerde böyle olaylar çıkmasın diye dua ediyoruz. Bununla birlikte meclis üyelerimizin ortak kararıyla bugünkü oturumun huzur haklarını İzmir depremine gönderilmesi için karar alındı. İzmir’de bir nebzede olsa yaraların sarılması noktasında destek olan meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.