Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KOCASİNAN´DA ANNE VE KIZLARI AĞAÇ DİKTİ

KOCASİNAN´DA ANNE VE KIZLARI AĞAÇ DİKTİ

Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yıldızevler Mahallesi´nde Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin aileleriyle birlikte ağaç dikti.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yıldızevler Mahallesi´nde Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin aileleriyle birlikte ağaç dikti.

Bu yıl hedefi 120 bin fidan olarak belirleyen Kocasinan Belediyesi, yılsonu itibarıyla ağaçlandırma faaliyetlerini hızlandırdı. Kocasinan Belediyesi tarafından ?Daha Yeşil Kocasinan´ çalışmaları kapsamında kız öğrenciler anneleriyle birlikte ağaç diktiler. Bu haftaki ağaç dikme etkinliğinin diğerlerinden bir farkı bulunduğunu belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan için ağaç dikim etkinliğini düzenli bir şekilde yaptıklarını söyleyerek, ?İlçemizi daha modern ve daha da güzel hale getirmek için park ve yeşillendirme çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Bu etkinlikte annelerin kızları ile birlikte fidan dikmeleri ayrı bir güzellik oldu. Yapılanların hepsi gençlerimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz içindir. Yeşillendirme çalışmalarına büyük gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.