Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KOCASİNAN´DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

KOCASİNAN´DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kocasinan Belediyesi, Yeşilmahalle Bebek Caddesi´nde asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Kayseri,Kocasinan Belediyesi, Yeşilmahalle Bebek Caddesi´nde asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Vatandaşlara daha konforlu ortamlar sunmak için yaz-kış demeden çalışan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 9 metre genişliğinde 650 metre uzunluğundaki caddeye, bin 700 ton alt temel malzeme ile bin 300 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Yenileme çalışmalarını kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hava şartları elverdiğince çalışmaları aralıksız sürdürerek Kocasinan bölgesinin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini vurguladı. Kocasinan´ı daha konforlu ilçe haline getirmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz, Yeşil Mahalle Bebek Caddesi´nde asfalt serimi gerçekleştirerek, daha güvenli ve daha konforlu yollar oluşturdu? ifadelerini kullandı.