Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KOCASİNAN´DA BAĞLANTI YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KOCASİNAN´DA BAĞLANTI YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kocasinan Belediyesi´nin Yavuzlar, Gaziosman ve Yunus Emre Mahallelerine bağlantı sağlayacak yeni yol çalışmaları devam ediyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kayseri ,Kocasinan Belediyesi´nin Yavuzlar, Gaziosman ve Yunus Emre Mahallelerine bağlantı sağlayacak yeni yol çalışmaları devam ediyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Yavuzlar, Gaziosman ve Yunus Emre mahallelerinin içinden geçen Karadeniz Caddesi´nde yeni bir ulaşım aksı kazandırıyor. Uzunluğu 1100, genişliği 20 metre olan yeni yola, 8000 ton alt temel malzeme ile 4000 ton asfalt serimi yapılması hedefleniyor. Mahallelerin her birini Yeni Kocasinan´a hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Yol medeniyettir anlayışı ile bütün mahallelerde yeni yollar yapıp, mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Yeni yaptığımız yollar, Kocasinan´ı geleceğe taşıyarak dünya standartlarının üzerine çıkartacak ve ?Yeni Kocasinan´ örnek teşkil edecek. Bu çerçevede çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor, gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü´müz, diğer mahallelerde olduğu gibi Yavuzlar, Gaziosman ve Yunus Emre Mahallelerinin içinden geçen Karadeniz Caddesi´nde de yol çalışması gerçekleştirmektedir. Yaptığımız yol, mahallelerimizin çehresini değiştirdiği gibi bölgenin gelişimini de hızlandıracak ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirecektir? ifadelerini kullandı.