Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KOCASİNAN´DA MADALYA GURURU

KOCASİNAN´DA MADALYA GURURU

Türkiye tarihinde Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak ülkemize madalya kazandıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, tarihe altın harflerle yazıldılar.

Türkiye tarihinde Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak ülkemize madalya kazandıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, tarihe altın harflerle yazıldılar. 2016 Masa Tenisi Dünya Şampiyonası´nda dereceye girerek büyük başarı elde eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, sevinçlerini Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile paylaştılar.

2016 Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan Kategorisinde Şampiyonada büyük başarı gösteren sporcular Özge Yılmaz ile Betül Nur Kahraman, Kulüp Başkanı ve Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çapan ve antrenörlerle birlikte Başkan Çolakbayrakdar´ı makamında ziyaret etti. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür eden sporcular,  şampiyonlukta Başkan Çolakbayrakdar´ın ve Kocasinan Belediyesi´nin de payı olduğunu söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, ?Sporcularımız her müsabakaya gittiklerinde bizlere mutlu haberlerle dönüyorlar. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Özge Yılmaz, yıldız bayan çiftler kategorisinde Avrupa 3.´lüğü kazanarak Türkiye tarihinin bayan kategorisinde ilk madalyasını kazandırdı. Bir diğer masa tenisi sporcusu Betül Nur Kahraman ise Genç Bayan Ferdi klasmanında Avrupa 9.su oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Çocuklarımız, kendilerini imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Eminim ki biz bu imkanları artırdığımız zaman daha çok sporcumuz başarı elde edecektir. Avrupa ve dünya da farklı branşlarda iyi dereceler elde edeceğiz. Genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını da tebrik ediyorum.? diye konuştu.

Sporcu gençlere birer başarı hediyesi veren Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini ?Spor ve sporcunun dostu olmaya devam edeceğiz.? diyerek noktaladı.