Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KOCASİNAN´DA ÖĞRENCİLER FUTBOL TURNUVASINDA MÜCADELE ETTİ

KOCASİNAN´DA ÖĞRENCİLER FUTBOL TURNUVASINDA MÜCADELE ETTİ

Kocasinan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ´Ortaokullar arası futbol turnuvası´, final maçıyla sona erdi.

Kocasinan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ´Ortaokullar arası futbol turnuvası´, final maçıyla sona erdi.
Kocasinan Belediyesi Spor Müdürlüğü´nün ev sahipliğinde sporu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın final karşılaşmasına, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, Kocasinan Şimşekspor Takımı Genel Koordinatöru Fehmi Kuş, ortaokul öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. 64 okulun katıldığı turnuvanın final maçı Kadir Has Ortaokulu ve Mustafa Şimşek Ortaokulu arasında oynandı. Final mücadelesinde rakibini 4-1 yenen Kadir Has Ortaokulu şampiyon oldu. Turnuvada konuşan Başkan Çolakbayrakdar, şöyle konuştu:
"Vatandaşlarımızın daha huzurlu yaşamaları ve Kayseri´de yaşamaktan keyif almaları için elimizden geldiğince farklı etkinliklere imza atmaya çalışıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz ?Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası´nın final müsabakalarında kazanan dostluk oldu. Dereceye girmenin yanı sıra hepimizin ortak yaşadığı şehirde bir ve beraber olduğumuzun kazancını unutmamamız lazım. Bizler bu müsabakaları düzenlerken sporun hayatın içerisinde olması için gayret ediyoruz."