Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KOCASİNAN´DAN SAHA ÇALIŞANI PERSONELE YANGIN TATBİKATI

KOCASİNAN´DAN SAHA ÇALIŞANI PERSONELE YANGIN TATBİKATI

Kocasinan Belediyesi, Erkilet´te bulunan atölyede saha çalışanlarına yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirerek, yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Kayseri?nin Kocasinan Belediyesi, Erkilet´te bulunan atölyede saha çalışanlarına yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirerek, yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Kocasinan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğinde saha çalışanlarına yönelik yangın tatbikatı ve eğitimi gerçekleştirildi. Kocasinan Belediyesi´nin Erkilet Mahallesi´nde bulunan teknik atölyesinde uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimde; yangının çıkış sebepleri, yangınların sınıflandırılması, yangın söndürmede kullanılan maddeler, acil durumlarda alarm ve tahliye planlaması gibi konular hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Hizmetlerin ve yatırımların yanı sıra personel eğitimine de büyük önem verdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Düzenlediğimiz eğitim programlarıyla çalışanlarımızın bilgi birikimini artırıyoruz. Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrenmiş oldu.  Bizim önceliğimiz, özellikle çalışanlarımızın can güvenliğini sağlayabilmektir. Bu ve buna benzer eğitim çalışmalarımız önümüzdeki günlerde periyodik aralıklarla devam edecek? ifadelerini kullandı.