Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KOCASİNAN İLK DANIŞMA TOPLANTISINI YAPTI

KOCASİNAN İLK DANIŞMA TOPLANTISINI YAPTI

Ak Parti Kocasinan Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantı ile, Kocasinan ilçesi 2015 yılının ilk danışma meclisi toplantısını yapmış oldu.

Ak Parti Kocasinan Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantı ile, Kocasinan ilçesi 2015 yılının ilk danışma meclisi toplantısını yapmış oldu.
Ak Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Prof Dr. Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, ilçe koordinatörleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 11-12 Mart tarihinde tüm mahalle başkanları ile seçim konusunda toplantı yapılacağına değinerek, "Yapılacak bu toplantıda mahalle yönetim kurulunu oluşturacak mahalle başkanı arkadaşlarımız, kendi çalışacağı yönetim kurullarını oluşturacaklar. Bu konuyu da bir önce çözmüş oluruz. Bu toplantıya katıldığınız ve bu davaya gönül verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Kocasinan belediyesi olarak vizyonumuzu yeniden belirlemiştik. Değişim de, gelişimde ve yenilikte süreklilik diye belirlediğimiz vizyonumuz üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kayseri'de, ilk defa yapılan projelere imza atıyoruz. Önümüzdeki 10-20 ve 50 yıl sonra bile Kocasinan belediyesi olarak, adımızdan söz ettirecek, iz bırakacak işler içinde projeler yapıyoruz." şeklinde konuştu.
Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, 2015 seçimleri için hummalı bir çalışma içerisine girileceğini ifade ederek, "2015 seçimleri önemli bir seçim. Onun için Durmak Yok, Yola Devam diyeceğiz. Çünkü artık karşımızda, geometrik şekiller çok fazla. Paralel gibi, karşımıza çıkan gruplar çok fazla. Kayseri ve diğer illerde olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi, temelsizde olsa, bir çatı oluşturdular. Oluşturmaya da devam edecekler gibi görünüyor. O açıdan bizlerin daha fazla çalışması gerektiğini buradan belirtmek istiyorum.
Bundan önceki seçilerde olduğu gibi, 10. seçimi de başarı ile tamamlayıp, hani o hep söylemiş olduğumuz sivil Anayasa diyoruz ya, sivil anayasayı gerçekleştirme adına. Bizim en az 330 milletvekili almamız gereken bir seçim." dedi.
Kayseri Milletvekili Prof. Dr Pelin Gündeş Bakır da, kentsel dönüşüm konusuna değinerek, "Bizim felsefemizde kentin yoksullarının kentin dışına itildiği, kentsel dönüşüme biz karşıyız. Kentsel dönüşüm olacaksa, muhakkak ki yerinde olması gerektiğine savunuyoruz. Türkiye'de bütün belediyelerde de kentsel dönüşüm artık bu prensipler çerçevesinde yürüyor. Etrafı duvarlarla çevrili siteler inşa etmiyoruz. Muhakkak surette karma projelere yöneliyoruz. Zenginin, yoksulun ve orta hallinin bir arada olduğu projeler bunlar. Zaten bizim medeniyetimizde de esas böyledir." ifadelerine yer verdi.
Son olarak konuşan Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, 25 Ocak'ta yapılacak il başkanlığı seçimine değinerek şunları söyledi:
"İl Başkanımız zaten burada görevinin başında. Dönem içerisinde üzerine düşen tüm görevleri başarı ile yaparak, teşkilattaki görevini erine getirdi. Kendisinin de takdiri ile, yeniden aday olacak ve tüm milletvekilleri ve teşkilatları olarak arkasındayız.
Yeni Türkiye'nin, yeni seçilmiş ilçe başkanları da, bu misyonumuzda üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. Mart ayından itibaren başlayacak olan yoğun bir sürecin içerisine girecekler. Yapılan işlerin hepsi ortada, 2014 yılında yaşadığımız bu musibetleri taaki, başbakanımızın ameliyat olduğundan itibaren bu paralel yapı ile müşterek hareket eden, bir avuç polisin, bir avuç adliye elemanlarının Türkiye'ye yaşattıkları ekonomik ve istikrar sıkıntısını bu ülke inşallah bir daha yaşamayacaktır.
Gezi olayları ile başlayan, arkasından büyük müteahhitlerin tutuklanmasına, 3 tane belediye başkanının tutuklanmasını isteyecek fezlekelerin hazırlanmasına kadar o işleri yapanlar artık bundan sonra, böyle cüretkar davranışlarda bulunamazlar. Allah'ın izni ile bizleri kimse yıldıramaz.
İçimizde fitne çıkartmazsak, içimizdeki fitnelere müsaade etmezsek, Allah'ın izni ile 2015 seçimleri yapılan anketlere göre, Ak Parti iktidar partisi. AK Parti 2019 ve 2023 seçimlerinde yine iktidar partisi olacaktır. Bu nesil Ak Parti vizyonu ve misyonu ile yetişmeye devam ediyor. Bu nesil yetiştikçe, Allah'ın izni ile bizi iktidardan kimse düşüremez. Zaten bu muhalefetten de biz çok memnunuz. Allah onların eksikliğini de vermesin. Bahçeli ile Kılıçdaroğlu orada sürekli dursun! Onların bu ülkeye de yapacakları bir şey yok. Kendi partileri de zaten için için kanıyor. Kendilerine yapacakları da bir şey yok."
Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu.