Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOCASİNAN´IN MASA TENİSİ TAKIMLARI YİNE ZİRVEDE

KOCASİNAN´IN MASA TENİSİ TAKIMLARI YİNE ZİRVEDE

Kayseri Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi Takımları, 2017-2018 Masa Tenisi sezonu Türkiye Süper ligi ve Türkiye 2. Ligi 2. etap karşılaşmalarında yine zirvede yer aldı.

 

Kayseri Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi Takımları, 2017-2018 Masa Tenisi sezonu Türkiye Süper ligi ve Türkiye 2. Ligi 2. etap karşılaşmalarında yine zirvede yer aldı. Bayanlar Süper Lig´de 8 maçta 7 galibiyetle üçüncü sırada yer alan Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi Takımı, Türkiye 2. Ligini de birer mağlubiyetle lider tamamladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, ?Sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.? dedi.

Her defasında rekorları alt üst ederek adlarını tarihe altın harflerle yazdıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımları, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Süper Lig ve 2. Lig müsabakalarına damga vurdu. İstanbul Bayrampaşa Spor Kopleksinde oynanan 2.etap maçlarında rakiplerine üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi Takımları,  Süper Lig de topladığı 15 puan ile grubunu üçüncü sırada tamamlarken, 2. Lig de ise 19 puan ile zirvede yer aldı.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Elde ettiği başarılar sayesinde tarihe altın harflerle geçen Masa Tenisi Takımımız her defasında bizim gururumuz oluyor. İnşallah başarılarımızı artırarak devam ettireceğiz. Genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Gerek Kocasinan Belediyesi gerekse şahsım adına her zaman sporcularımızın yanındayız? diye sözlerine noktaladı.