Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

KOCASİNAN KAYMAKAMI KARNE DAĞITTI

 KOCASİNAN KAYMAKAMI KARNE DAĞITTI

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu ve Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine karnelerini verdi.

Kocasinan Kaymakamı Ali CandanKocasinan bölgesinde bulunan Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu ve Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine karnelerini verdi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ilk olarak Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu`nu ziyaret ederek, 1`inci sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. Kocasinan İlçe Milli EğitimMüdürü Ercan Duran ile beraber öğrencilerle yakından ilgilenen Candan, küçük öğrencilere kitap okuttu.

Burada konuşan Kaymakam Candan, öğrencilerin sömestri tatilinde kitap okumalarını istedi. Candan, "Çocuklarımızın karne sevincine eşlik etmek için buradayız. Çocuklarımız karne alacakları için çok mutlular. Biz de onlar kadar heyecanlıyız. Bu deneyimleri bizde yaşadığımız için çocukları aha iyi anlıyoruz. Çocuklarımızın tatillerini iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okumalarını diliyoruz. Çocuklara birkaç okuma yaptırdık gerçekten okumaları iyi derecededir" dedi.

Kaymakam Ali Candan ayrıca, "Bizler yarınımız büyüğü olan çocukların yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu yıl Çanakkale`nin 100. Yılı olduğu için 30 bin öğrencimizeÇanakkale ruhuyla ilgili konferansta verdik. Başarılı bin öğrencimizi Çanakkale`ye göndereceğiz. Ayrıca çocukların ihtiyacı olan kitapları da karşılamaya çalışıyoruz. Eğitimde daha iyi bir düzeye gelmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kocasinan Kaymakamı Candan daha sonra Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi`ne geçerek, okul müdürü ile sohbet etti. Burada eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet eden Candan, öğrencilerine karnelerini verdi.

Candan ayrıca, okul arasında düzenlenen Ayet Ezberleme Yarışması`nda dereceye giren öğrencilere de ödüllerini verdi.