Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

KÖPEK KAVGASINDA,CİNAYET SANIĞI TUTUKLANDI

KÖPEK KAVGASINDA,CİNAYET SANIĞI TUTUKLANDI

Olay, dün akşam Mimarsinan Mahallesi TOKİ Blokları 5. Etap'ta C Blok önünde meydana geldi. Emir Kozan, daha önce kayıp bir köpekyüzünden tartıştığı Mesut Akgül ile apartman önünde kavga etti

 Olay, dün akşam Mimarsinan Mahallesi TOKİ Blokları 5. Etap'ta C Blok önünde meydana geldi. Emir Kozan, daha önce kayıp bir köpekyüzünden tartıştığı Mesut Akgül ile apartman önünde kavga etti. İddiaya göre Kozan, yanında getirdiği tek kırma av tüfeğiyle Akgül`e ateş etti. Akgül karnından vurulurken, oğlunun yardımına koşan baba Mehmet Akgül de Emir Kozan`ın ateş etmesi sonucu yaralandı. Mehmet Akgül kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, baba Mehmet Akgül tedavi altına alındı.
`BABA- OĞUL BENİ DÖVDÜLER`
Cinayetin ardından suç aletiyle kaçan Emir Kozan, polisin takibi sonucu TOKİ bloklarında bir yakının evinde sabaha karşı yakalandı. 
Baba oğulun, konuşmak için gittiği apartman önünde kendisini dövdüklerini, yüzünün ve  gözünün şiştiğini ileri süren Emir Kozan, ``Mesut ve yakınları benim köpeğimi çalmışlardı. Tartışma ondan çıktı. Sonra beni dövdüler. Dayakyedikten sonra evden av tüfeğini alıp geldim`` dedi.
Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi`ne konuldu.