Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KTO BAŞKANI GÜLSOY´DAN BÜYÜKKILIÇ´A ZİYARET

KTO BAŞKANI GÜLSOY´DAN BÜYÜKKILIÇ´A ZİYARET

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a ´hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetimi,  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a ´hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.
Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyelerik, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı, makamında ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç´ın daha önce yaptığı güzel hizmetleri Büyükşehir´de de devam ettireceğine inancını dile getiren Ömer Gülsoy, "Bugüne kadar hiçbir zaman ayıran ve kayıran olmadınız. Vatandaşın, iş adamlarımızın, esnaflarımızın yanında olduğunuzu her zaman gösterdiniz. Bizlerle beraber Kayseri´nin ekonomisinin ve hayat standartlarının yükselmesi için gayret göstereceğinize inanıyoruz. Kayserimiz sizin de söylediğiniz gibi güzel olan her şeye layık. Siz de Allah rızasını gözeten ve bu minval üzerinde çalışan Başkanımızsınız. Görevinizde tekrar başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç da, güne ve göreve dualarla başladığını belirterek, "Kayserimize en güzel şekilde hizmet etmeyi Cenabı Allah nasip etsin" şeklinde konuştu.