Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KTO BAŞKANI GÜLSOY´DAN ERÜ REKTÖRÜ ÇALIŞ´A ZİYARET

KTO BAŞKANI GÜLSOY´DAN ERÜ REKTÖRÜ ÇALIŞ´A ZİYARET

Erciyes iversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış´a, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ile yönetim kurulu üyeleri, ?hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış´a, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ile yönetim kurulu üyeleri, ?hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış´a yeni görevinde başarılar diledi. KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye´nin önemli üniversiteleri arasında yer alan Erciyes Üniversite´nin başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, Erciyes Üniversitesi´ne her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti getirdi.Rektör Çalış, ?Erciyes Üniversitesi´nin başarısı Kayseri´nin başarısı demek. Erciyes Üniversitesi´nin başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak için birlikte çalışacağız ve sizlerden sürekli destek bekleyeceğiz? diye konuştu.