Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KTO BAŞKANI GÜLSOY,KOLTUĞUNU 2´NCİ SINIF ÖĞRENCİSİNE BIRAKTI

KTO BAŞKANI GÜLSOY,KOLTUĞUNU 2´NCİ SINIF ÖĞRENCİSİNE BIRAKTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu 2´nci sınıf öğrencisi Alya Başyazıcıoğlu´na bıraktı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu 2´nci sınıf öğrencisi Alya Başyazıcıoğlu´na bıraktı.
Düzenlenen programa, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, yönetim kurulu üyeleri, kadın girişimciler kurulu ve özel bir okuldan gelen öğrenciler katıldı. Başkanlık koltuğuna temsili olarak oturan 2´nci sınıf öğrencisi Alya Başyazıcıoğlu, geleceğin girişimcileri olduklarını belirterek, Türkiye´nin hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını söyledi.
KTO Başkanı Ömer Gülsoy ise, ülkenin geleceğinin çocuklara emanet olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimiz bu vatan ve bayrak için çalışacaklardır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız kendi önlerine bir hedef koymuşlardır.Bu ülke için çalışacaklarını ve bu ülkeyi koruyacaklarını ifade etmişlerdir. Bu ülkenin ekonomisine, ithalatına ve ihracatına katkıda bulunacakların söylediler. Bizlere talimatları var. Kurumsallaşma ve markalaşma konularında bizim çalışmamızı istiyorlar. Bizde bu konuda başkanımızın söylediği gibi çalışacağız" dedi.