Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KTO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI

KTO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, meslek komite başkanları ile bir araya geldi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, meslek komite başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda sektörlerin sorunları görüşülerek, çözüm yolları değerlendirildi.
Sektörlerin sorunlarını görüşerek çözüm yolları aramak, meslek komitelerinin etkinliğini artırmak ve komiteler arasındaki işbirliği kabiliyetini geliştirmek üzere düzenlenen toplantıya, Başkan Gülsoy´un yanı sıra Meclis Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve meslek komite başkanları katıldı.
Toplantıda konuşan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, meslek komitelerinden gelen talep ve öneriler doğrultusunda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler vererek, üyelerin işini kolaylaştırmak, rekabet edebilirliğini artırmak, Kayseri´nin ticaretini canlandırarak ekonomisine daha çok katkı sağlamak için, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.
Ülkenin öncelikli gündemlerinden biri olan istihdam seferberliği kampanyasına da detaylı olarak değinen Başkan Gülsoy, şöyle dedi:
"Başlatılan kampanya ile birlikte işverene sunulan teşviklerin istihdamı artıracağına inanıyoruz. Artan istihdam daha çok üretim, daha çok ihracat demektir. Önümüzdeki hedeflere ulaşabilmemizin en önemli yolu da üretmektir. Daha önce başlatılan istihdam seferberliğinde olduğu gibi Kayseri olarak, KTO olarak yine bu kampanyaya da sahip çıkacağız. Sonunda kazanan biz, şehrimiz ve ülkemiz olacak. İşsize iş vermenin bereketi de artıracağına inanıyor, bu kapsamda tüm üyelerimizi, hemşehrilerimizi, iş dünyamızı ´#BurasıTürkiyeBuradaİşVar #BurasıKayseriBuradaİşvar´ diyerek en az bir işsize iş kapısı olmaya davet ediyorum."