Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KTO VE ORAN´DAN PROJEYE ORTAK İMZA

KTO VE ORAN´DAN PROJEYE ORTAK İMZA

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı arasında, KTO dijital dönüşümle kalite artırımı eğitimi ve danışmanlık projesi, düzenlenen toplantı ile imza altına alındı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı arasında, KTO dijital dönüşümle kalite artırımı eğitimi ve danışmanlık projesi, düzenlenen toplantı ile imza altına alındı.
Ticaret Odasında düzenlenen protokol imza töreninde KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci katıldı. Düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Ömer Gülsoy, " Kayseri Ticaret Odası üstün bir rekabetçilik gücü oluşturabilmek için gelişime ve değişime açık, çağın gereklerine ayak uyduran, hizmet ve bilgi üreten ve bu bilgileri paylaşan daimi yenilikçi  ve dinamik bir yapıya sahiptir.  Globalleşen dünyada rekabet edebilirliği artırmak için dijital dönüşüm önemlilik arz etmektedir. Dijitalleşme ile kaynakların verimli akılcı ve hızlı bir şekilde kullanılması  ile kurumuzun başarısı da artacaktır" dedi. Konuşmanın ardından protokol imza altına alındı.