Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KTO BAŞKANI GÜLSOY: İYİLEŞME TRENDİNE GİRECEĞİMİZİ UMUT EDİYORUZ

KTO BAŞKANI GÜLSOY: İYİLEŞME TRENDİNE GİRECEĞİMİZİ UMUT EDİYORUZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, mayıs ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, "Başlayacak yaz sezonu ile birlikte hizmetler sektöründe ciddi bir iyileşme trendine girileceğini umut ediyoruz" dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, mayıs ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, "Başlayacak yaz sezonu ile birlikte hizmetler sektöründe ciddi bir iyileşme trendine girileceğini umut ediyoruz" dedi.
Rifat Hisarcıklıoğlu meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ,mayıs ayı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında gündeme dair değerlendirmede bulunan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, "Ne yazık ki tam kapanmayla birlikte hizmetler sektörümüzün içinde yaşadığı sıkıntılı süreç devam ediyor. Bu konuda biraz daha sabra ihtiyacımız var. Temel hedefimiz sağlığımızı kaybetmeden işimizi devam ettirebilmek. Çarkları döndürebilmektir. Başlayacak yaz sezonu ile birlikte hizmetler sektöründe ciddi bir iyileşme trendine girileceğini umut ediyoruz. Hizmetler sektörüne hayat verecek bir yaz sezonunu kaybetmemek için tedbirlere uymamız gerekiyor" diye konuştu.
Çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Gülsoy, “Bütün süreçleri her zaman olduğu gibi mevzuata uygun olarak yürütmeye özen gösteriyoruz. Kanunun bize verdiği, tahammüllerimizin bize yüklediği sorumlulukları sınırlarımızı aşmadan en aktif biçimde savunmaya çalışıyoruz. Sahip olmadığımız yetkilere sahipmiş gibi davranarak açıklamalar yapmaktan, üyelerimizin çıkarlarını savunmayı Şov malzemesi yapmaktan özenle kaçınıyoruz. Allah rızası için çalışıyoruz. Mevzuattan kaynaklanan tüm yetkilerimizi de medeni bir şekilde kullanıyoruz. Bu sayede de gündeme getirdiğimiz konuların önemli bir kısmından sonuç alma imkanını buluyoruz" ifadelerini kullandı.