Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KUDER: PARİS´TEKİ CİNAYETLER, BATININ POLİTİKALARININ SONUCUDUR

KUDER: PARİS´TEKİ CİNAYETLER, BATININ POLİTİKALARININ SONUCUDUR

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER) Başkanı Mücahit Bulut, Paris´teki terör saldırılarını kınadı.

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER) Başkanı Mücahit Bulut, Paris´teki terör saldırılarını kınadı. Bulut, "Fransa´daki saldırı ve işlenen cinayetleri de tasvip etmemiz mümkün değildir. Ama, unutmayalım ki Paris´teki patlama ve cinayetler, Batı´nın insanlık düşmanı dış politikasının bir sonucudur" dedi.

Dernek Başkanı Mücahit Bulut, Paris´te 7 farklı yerde meydana gelen patlamalarda 140 kişinin öldüğüne dikkat çekerek, Bulut, kim ve ne adına olursa olsun terör ve teröristleri lanetlediklerini anlatırken "İnancımıza göre; Bir insanı haksız yere öldüren tüm insanlığı öldürmüştür. Dolayısıyla Fransa´da veya dünyanın herhangi bir coğrafyasında meydana gelen hiçbir zulme Fransız kalmayacağımızı buradan ilan ediyoruz" dedi.

KUDER Başkanı Mücahit Bulut, böyle acı bir olayın ardından "ama´, "fakat´, "lakin" ile başlayan cümleler kurmak istemedikleri halde saldırı ardından ısrarla ve sistemli olarak İslam ve terörün yan yana getirilmeye çalışıldığını, bu olayın Müslümanlar´a dil uzatma için propaganda aracı yapıldığını gördüklerini söyledi. Bulut, şöyle devam etti:

"Özellikle 11 Eylül saldırıları ardından emperyalist Batı´da oluşturulan İslam terörü algısının ülkemizdeki bir kısım sözde kalem erbabı tarafından da dillendirilmesini bir kez daha üzülerek yaşıyoruz ve içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etmemesi için Allah´a dua ediyoruz. Fransa´daki saldırılar küresel teröristlerin İslam dünyasında yapacakları yeni işgal ve katliamların gerekçesi yapılacaktır. Önceki süreçte 11 Eylül saldırıları topyekun İslam´a mal edilmiştir. Batı ile işbirliği yapmayan İslam ülkeleri terör destekçisi gibi gösterilmiştir. Son yıllarda Batı dünyası hızla Müslümanlaşmaktadır. Özellikle, 11 Eylülden sonra, İslam´a dönüş, hayal edilemez bir hız kazanmıştır. Avrupalı emperyalistler bu durumu "Demografik saatli bomba" olarak algılamakta ve Avrupa´nın İslamlaşma sürecini baltalamak için akla hayale gelmeyecek komplolar tezgahlamaktadır. Bunun son halkası Fransa´daki saldırılardır. Batı eliyle oluşturulan ve İslam adına hareket ettiğini iddia eden terör örgütleri aracılığıyla Batı ülkelerinde yaşayan halklarda "İslamofobia" yani İslam korkusu oluşturulmaya çalışılmaktadır. Ayrıca, sömürgeci Batı, İslam dünyasında yaptığı katliamlara kendi bünyesindeki vicdan sahibi insanlardan gelecek tepkileri önlemek için -sözde cihat ettiğini söyleyen- terör örgütlerini örtü olarak kullanmaktadır. IŞID bunun en somut örneğidir. Tüm bu gelişmeler Batı´da yaşayan Müslümanları tedirgin etmektedir. Cezayir´de, Mali´de, Orta Afrika Cumhuriyeti´nde, Libya´da, Irak´ta, Afganistan´da, Nijerya´da, Suriye´de ya da bir başka İslam ülkesinde işgaller ve terör nedeniyle akan her damla kanda Fransa´nın da parmağı vardır. Fransa, yeryüzündeki fitne ve fesadın merkez üssü ülkelerden biridir."