Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KURBANLAR MOBİL ARAÇLARDA KESİLECEK

KURBANLAR MOBİL ARAÇLARDA KESİLECEK

Melikgazi Belediye Başkanı AK Partili Memduh Büyükkılıç, 5 mobil kurban kesim aracı satın aldıklarını ve bayramda hizmete sunacaklarını bildirdi

Melikgazi Belediye Başkanı AK Partili Memduh Büyükkılıç, 5 mobil kurban kesim aracı satın aldıklarını ve bayramda hizmete sunacaklarını bildirdi. Büyükkılıç, mobil kurban kesim araçlarının pratik, seyyar ve sağlıklı olduğunu ve bu nedenle büyük bir eksikliği gidereceğini kaydetti. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak kapalı semt pazaryerlerini çok amaçlı inşa ediyoruz. Haftanın bir günü semt pazaryeri olarak hizmet veren kapalı semt pazar yerleri yılda 4 gün kurban kesim yeri olarak hizmet vermektedir. Ancak bu yıl halkın nüfus olarak daha yoğun olduğu bölgelerde kullanılmak üzere 5 mobil kurban kesim aracı satın aldık. Bunlardan biri büyükbaş kesimi, 4´ü ise küçükbaş kesimi olarak tasarlandı. İki kurban satış alanında hizmet verecek olan mobil kesim araçlarının 3 tanesi de İldem, Keykubat ve Bel-Sin bölgesine yerleştirilecek" dedi.
Büyükkılıç, mobil araçlardan önümüzdeki yıl kullanılmak üzere 10 tane daha alınması için çalışma başlattıklarını da söyledi.