Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KUŞÇU TATİL KÖYÜ KAYSERİ´DE TATİLSEVERLERİN GÖZDE MEKANI

KUŞÇU TATİL KÖYÜ KAYSERİ´DE TATİLSEVERLERİN GÖZDE MEKANI

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kuşçu Tatil Köyü İç Anadolu´nun gözde tatil mekanlarından biri haline geldi.

Kocasinan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kuşçu Tatil Köyü İç Anadolu´nun gözde tatil mekanlarından biri haline geldi.

Yeni yapılan yatırımlarla tatilcilerin gözdesi olan Kuşçu Tatil köyü 7´den 70´e herkesin uğrak mekanı haline geldi. Kuşçu´ya ayrı bir güzellik kattıklarını söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Özellikle vatandaşlarımızı günün yorgunluğundan kurtarabilmek için sosyal mekanlar yapıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu Mesire Bölgesidir. Maviyle yeşilin bir arada olduğu Kuşçu´nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesini ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu çerçevede Kuşçu´da bungalov evlerle bir ?Tatil Köyü´ kurduk. Yamula Barajı kıyısında, oturma alanları, 7´den 70´e her kesime hitap eden piknik alanları gibi değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduk" dedi.