Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

?LAFLA DEĞİL İCRAATLA İŞBİRLİĞİ İSTİYORUZ?

?LAFLA DEĞİL İCRAATLA İŞBİRLİĞİ İSTİYORUZ?

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya tarafından karşılanan Rektör Çalış, ?Kayseri´de bulunan kuruluşlarla uyum içinde çalışıyoruz. Lafta değil icraatta işbirliği yapmak istiyoruz? dedi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ile işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Çalış ise, misafir edilmekten mutlu olduğunu söyleyerek, ?Üniversitede rektör yokluğundan dolayı birikmiş işler vardı. Hızlı bir şekilde onları çözmeye çalıştık, Cumhurbaşkanımızı misafir ettik, atamalar yaptık. İadeyi ziyaretlere başlamış bulunduk. Kayseri´de bulunan kuruluşlarla uyum içinde çalışıyoruz. Lafta değil icraatta işbirliği yapmak istiyoruz. Basınımızdan destek istiyoruz. İletişim fakültesi ile yapacağınız her türlü protokolün arkasındayız. Hemen hemen her kesimden destek gördüm. Uyum içinde çalışacağımızdan eminim. Kayseri için üniversitemiz için bir şeyler yapmak bizim için önemli.? dedi.

Geçtiğimiz gün bir işçinin yaralanması ile sonuçlanan ERÜ´de çatı çökmesi olayı ile ilgili Rektör Çalış, ?İkinci gün biz arkadaşlarla bir araya geldik. İnşaat şirketini de çağırdık. Ön incelemeleri yapıyorlar. Statik, çalışmaları da yapmışlar. Şuan biz devralmadığımız için aslında sorumluluk şirkette. Onlar kendi çalışmalarını yapıyorlar, biz tabii kendi ekibimizi kuruyoruz. Aslında problem aynı noktaya fazla miktarda mıcır dökülmesi sonucu ortaya çıkan bir olay. Tabii bunun tahkikatını yapacağız.? ifadelerini kullandı.