Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

"LİG BİR HAFTA İLERİYE KAYDIRILSIN"

Kayserispor Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, Azeri, Gürcü ekiplerin yanı sıra KayseriErciyesspor´la hazırlık maçları yaptıklarını cumartesi günü saat 20.30´da Adana Demirspor´la son hazırlık maçına çıkacaklarını bildirdi.

Kayserispor Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, Azeri, Gürcü ekiplerin yanı sıra KayseriErciyesspor´la hazırlık maçları yaptıklarını cumartesi günü saat 20.30´da Adana Demirspor´la son hazırlık maçına çıkacaklarını bildirdi. Yıldız, bu maçtan sonra kampa gireceklerini belirterek şöyle dedi:
"Takım teknik direktörümüz Tolunay Kafkas denetiminde lig hazırlıklarını sürdürken, başkanımız Recep Mamur´un da transfer çalışmaları sürüyor. Transferin son gününe kadar transfer devam edecek."

Ahmet Yıldız, aşırı sıcakların her kesimi olduğu gibi sporcuları da etkilediğini, bu nedenle Kayserispor´un akşam antrenmanının bir saat ileri alındığını, kaydırıldığını, Süper lig karşılaşmalarının sporcusağlığını olumsuz etkilememesi için 1 hafta ileri kaydırılmasını arzuladıklarını söyledi. Yıldız, şöyle devam etti;
"Lig belirlenen tarihte başlarsa, oyuncular sadece rakipleriyle değil, aşırı sıcaklarla da mücadele edecek. Birçok süper lig takımının sıcaklar nedeniyle, fikstürün bir hafta kaydırılması önerisine biz de katılıyoruz."
Kayserispor´un Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´ndeki antrenmanına adı gizli  tutulan Brezilyalı bir forvet oyuncusu da katıldı. Oyuncunun Çin ve son olarak Ukrayna´da top koşturduğu, menajeriyle Kayseri´ye geldiği ifade edildi. Brezilyalı oyuncu hakkında son kararı teknik direktör Tolunay Kafkas verecek.