Bugün, 19 Mart 2024 Salı

MACAR BÜYÜKELÇİ´DEN KAYSERİ´YE VEDA ZİYARETİ

MACAR  BÜYÜKELÇİ´DEN KAYSERİ´YE VEDA ZİYARETİ

Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, Türkiye´deki görevinin sona ermesi nedeniyle, Türk-Macar İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz´la birlikte Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksi

Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, Türkiye´deki görevinin sona ermesi nedeniyle, Türk-Macar İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz´la birlikte Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci´ye veda ziyaretinde bulundu.
Macaristan Büyükelçisini KAYSO´da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Sayın Büyükelçi iki ülke arasında çok güzel başarılı çalışmalara imza attı. Şehrimizi ve Odamızı birkaç kez ziyaret etti. Bizde KAYSO olarak Macaristan´a bir seyahat gerçekleştirdik. Her şeyden önce güzel bir dost kazandığımızı düşünüyorum. Bundan sonrada iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişerek devam etmesi adına işbirliğimiz devam edecek. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" dedi.