Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Kayseri pancar üreten mahallelerin muhtarları ve çiftçiler, Kayseri Şeker Fabrikasının 65’inci kampanyasının başarılı olması nedeniyle Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kayseri pancar üreten mahallelerin muhtarları ve çiftçiler, Kayseri Şeker Fabrikasının 65’inci kampanyasının başarılı olması nedeniyle Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’a gerçekleştirilen ziyarete, Mahzemin, Oymaağaç, Kalkancık, Karakimse, Kemer, Dadağı, Hırka, Kaş, Boğazköprü, Molu, Ebiç, Yemliha, Himmetdede, Yukarı Hasinli, Elmalı ve Yuvalı Mahalle Muhtarları ile çiftçiler katıldı. Mahalle muhtarlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, “Kayseri Şeker’in her konudaki örnekliği çiftçisinin kendi kuruluşuna sahip çıkması hususunda da en açık bir şekilde yaşanıyor. Allah çiftçimize, işine ve fabrikasına zeval vermesin.
Kayseri Şeker’in gerçek sahibi bu bölgenin merkez çiftçileri ve onları temsilen mahalle muhtarlarımızdır. Kampanya döneminin sona ermesi ve yeni kampanya döneminin de hayırlı olması dilek ve temennileri ile zahmet edip geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalle muhtarları da Başkan Akay’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.