Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MECLİS ÜYELERİ YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

MECLİS ÜYELERİ YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Kayseri´nin merkez ilçesi Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek, ?Yenilenen Kocasinan´ için hayata geçirilen çalışmalar ve hazırlanan vizyon projeler hakkında görsel brifing verdi.

Kayseri´nin merkez ilçesi Kocasinan  Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek, ?Yenilenen Kocasinan´ için hayata geçirilen çalışmalar ve hazırlanan vizyon projeler hakkında görsel brifing verdi.

Meclis Üyelerine; yol çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, park ve yeşil alan çalışmaları, 200 yıllık tarihi Çandır Cami´nin restorasyon çalışmaları, sosyal tesisler ve yeni nesil yaşam merkezleri gibi birçok alanda dev projeleri yerinde anlatan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak proje, çözüm ve sosyal odaklı projelere ve çalışmalara imza atıyoruz ve hizmetlerimizi her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Kocasinan´ı kültür, sanat, bilim, turizm, eğitim, spor alanlarında geliştirirken; sosyal hayatın ve sağlıklı yaşamın da merkezi yaparak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ilçe bırakma hedefinde emin adımlarla yürüyoruz. Daha güzel bir Kocasinan için ve hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Meclis üyelerimizin projelerimizi ve yatırımlarımızı övgü dolu sözlerle takdir etmesi bizleri onurlandırdı. Bizlere zaman ayırdıkları için meclis üyelerimize teşekkür eder, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerim? ifadelerini kullandı.