Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MELİKGAZİ BELEDİYE PERSONELİ SPOR YAPIYOR

MELİKGAZİ BELEDİYE PERSONELİ SPOR YAPIYOR

Kayseri´nin Melikgazi İlçesi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, birimlerde çalışanlara yönelik moral günleri çerçevesinde sabah sporu ve doğa yürüyüşlerinin devam ettiğini, bu etkinliğin bir bakıma ekip çalışmasının sonucu olduğunu söyledi.

Kayseri´nin Melikgazi İlçesi  Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, birimlerde çalışanlara yönelik moral günleri çerçevesinde sabah sporu ve doğa yürüyüşlerinin devam ettiğini, bu etkinliğin bir bakıma ekip çalışmasının sonucu olduğunu söyledi.

Yürüyüşte dostluk, arkadaşlık, moral ve spor bulunduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Bugünkü doğa yürüyüşü ve sabah sporunu İdari İşler, Melikgazi İletişim Merkezi ve Basın Yayın çalışanlarıyla gerçekleştirdik. Daire müdürleri ve şeflerin iştirak ettiği sabah sporu ve doğa yürüyüşüyle bir haftalık çalışmaları değerlendirdiğimiz gibi önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmaları programladık. Çalışanlarımızın stres atmalarını sağlamak amacıyla kış aylarında kapalı spor salonlarındaki etkinlikleri, bahar ve yaz aylarında doğa yürüyüşleri şeklinde gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinliklerin hem bireylerin daha iyi tanışması hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır? dedi.

 Ali dağı mevkisindeki sabah sporu ve doğa yürüyüşüne katılan belediye çalışanlarıyla sohbet eden ve birlikte spor yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışanların birbirleriyle dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin iş başarısında büyük etkisi olduğunu söyledi.