Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MELİKGAZİ BELEDİYESİ İKRAMİYE ÖDEMELERİNİ YAPTI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ İKRAMİYE ÖDEMELERİNİ YAPTI

Kayseri´de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini söyledi.

Kayseri´de  Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç,  ?Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Belediyemizin her kademesinde görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. 6772 Sayılı Kanuna istinaden devlet ikramiyesinin 3. ödemesi hesaplarına yatırıldı. Belediyemizde toplam 138 işçi statüsünde çalışanımıza toplam 147 bin 700TL ödeme yapılarak gelirlerine katkı sağlandı? dedi.  Kayseri´de  Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini söyledi.