Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MELİKGAZİ İLÇESİNDE 141 NOKTADA ÇALIŞMA YAPILIYOR

MELİKGAZİ İLÇESİNDE 141 NOKTADA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kayseri´nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2018 yılının ilk 7 ayında 172 ihalenin gerçekleştirildiğini ve 141 ayrı yerde çalışma yapıldığını söyledi.

Kayseri´nin Melikgazi  Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2018 yılının ilk 7 ayında 172 ihalenin gerçekleştirildiğini ve 141 ayrı yerde çalışma yapıldığını söyledi.

Fen işleri, ulaşım, kentsel dönüşüm, kentsel tasarım, park bahçeler ile kültür ve destek hizmetleri müdürlüklerince yapılan 172 ihale sonucunda Melikgazi ilçesinin 141 farklı noktasında çalışma yapıldı. Alt yapı, yol çalışması, bina ve tesis yapımı için 292 milyon lira ödenek ayrıldığını belirten Başkan Büyükkılıç," Melikgazi Belediyesi olarak planlı bir çalışma ile alt yapı yatırım müdürlükleri ve ilgili şeflerle toplantı yapıyoruz. Bu toplantılarda durum değerlendirmesi, çalışmaların son aşaması ve gelişimini takip ediyoruz. Şehrin merkez semtlerinde hangi hizmet varsa, en köşedeki semtte de aynı hizmet ve yatırım vardır. Kentleşme politikamızda çok merkezli şehir planlıyoruz. Belediyenin birçok hizmetini semtlere ulaştırarak, şehir merkezinin yükünü azaltıyoruz. Meslek edindirme, nikâh işlemleri, denetim gibi hizmetler semtlere dağılmış durumdadır" diye konuştu.