Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MERKEZ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI KGC´Yİ ZİYARET ETTİ

MERKEZ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI KGC´Yİ ZİYARET ETTİ

Kayseri?nin nüfusunun büyük bir kısmının yaşadığı Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinin belediye başkanları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni (KGC) ziyaret etti.

Kayseri?nin nüfusunun büyük bir kısmının yaşadığı Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinin belediye başkanları Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni (KGC) ziyaret etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, geçen Mayıs ayında seçilen KGC´nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KGC Başkanı Veli Altınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kayseri 5-6 bin yıllık tarihi ile bir çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.  Nüfusun büyük bir kısmı da 3 büyük ilçemiz olan Melikgazi, Kocasinan ve Talas´ta yaşamaktadır. Kayseri´de başarılı bir belediyecilik yapılmaktadır. Bu başarıda önceki dönem başkanlarımızın emeği çoktur. Belediyelerimiz yasal çerçevede basın kuruluşlarının her zaman  yanında olmuştur" şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Kayseri´de kurumlar arası uyuma vurgu yaparak, "İadeyi ziyaret olarak Veli Bey ve ekibini ziyaret ettik. Şehrimizin en önemli ve güzel özelliği kurumlarımız arası uyum. Bu uyuma en büyük katkıyı da basın veriyor. Hangi alanda fedakarlık yapmak gerekiyorsa ondan geri kalamayız. Vatandaşlarımıza elimiz ve gücümüz imkanları neticesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm bunları ekipçe yapıyoruz. İstişare ve ortak akılı çok önemsiyoruz. Kayseri belediyeciliğine emeği geçen tüm başkanlarımıza teşekkür, ölenlere Allah´tan rahmet diliyorum" sözlerine yer verdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, basının önemine dikkat çekerek "Yapmış olduğumuz işleri kamuoyuna duyurmada en önemli iletişim kanalı sizlersiniz. Önemli bir görev yapıyorsunuz. Kayseri belediyeciliğinin farkını yurt dışına gittiğinizde de görüyoruz. Bize düşen şehrimize daha fazla hizmet etmek ve her alanda daha iyi yerlere getirmek" dedi.

Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu´da  en fazla karşılaştıkları sorunun çevre sorunu olduğunu söyleyerek, "Çevre temizliği sorunu ile çok sık karşılaşıyoruz. Basın bu konuda insanları bilinçlendirmede büyük bir görev üstleniyor. Sosyal medyadan da çok fazla talep geliyor, bunları değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verdi.