Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ AKŞENER KAYSERİ´DE

MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ AKŞENER KAYSERİ´DE

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Türkiye´de 19 Haziran´dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muhalefeti kendilerinin tanzim ettiği, ver, yesin, ört, uyusun bir muhalefet anlayışının var olduğu, her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet

 

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Türkiye´de 19 Haziran´dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muhalefeti kendilerinin tanzim ettiği, ver, yesin, ört, uyusun bir muhalefet anlayışının var olduğu, her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet anlayışı ortadan kalkmıştır." dedi.

Akşener, "Başbakan Meral" yazılı pankart ve sloganlarla karşılandığı kentte Kadir Has Spor Salonu´nda partililere seslendi.

19 Haziran´dan sonra Türkiye´de birçok şeyin değişeceğini belirten Akşener, Başbuğ´un hemşehrilerinden destur almak için Kayseri´ye geldiğini söyledi.

"Siz yol veriyorsanız, ´yürü´ diyorsanız, ´koş´ diyorsanız, hamdolsun, şart olsun ki bu beden bende olduğu sürece koşacağım, yürüyeceğim, hiçbir tehdit, iftira, hakaret ne sizi ne beni ne arkadaşlarımızı yolumuzdan çeviremeyecek." diyen Akşener, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren bazılarının uykusu kaçabilir. Artık seyahatler daha uzun olabilir. Bakarsın biri Azerbaycan´da bir ay kalır. Öbürü bilmem nerede daha fazla kalır çünkü Türkiye´de 19 Haziran´dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Muhalefeti kendilerinin tanzim ettiği, ver, yesin, ört, uyusun bir muhalefet anlayışının var olduğu, her türlü hakarete sessiz kalındığı bir muhalefet anlayışı ortadan kalkmıştır."

"Acelemiz var, iktidar olacağız"

Milletin üzerinde korku duvarı örüldüğünü öne süren Akşener, şöyle devam etti:

"Siz bu kanaati yerle bir ettiniz. Demek ki Ülkücüler isterse her şey olabilirmiş. Demek ki Ülkücüler hak aradığı zaman o hak elde edilirmiş. Hak verilmez, alınır. 15 Mayıs´ta haklarımızı aldınız. Sadece bizim haklarımızı değil, bu ülkede milyonlarca korkan vatandaşın, ´Aman, ağzımdan yanlış bir söz çıkar da koştura koştura mahkemeye giderim, hapis yatarım, ağzımdan bir söz çıkar da şirketime kayyum atanır, ağzımdan bir söz çıkar da oğlum, kızım okuldan atılır, kocam işsiz kalır.´ diyen milyonlarca insanın korkularını ortadan kaldırdınız. Bunu yarın tarih en önemli demokrasi mücadelesi olarak, ´Ülkücüler buradaydı, korku duvarını yıktılar.´ diye yazacak.

Allah sizden razı olsun. Ülkemizde hem dış politikanın hem ekonominin hem hukukun üstünlüğünün hem de demokrasinin tam işlemesi için duruma vaziyet etmek üzere iktidar olacağız. Mücadelemiz var. Yalansız, talansız, dolansız, haramsız, haram lokmasız bir yönetim anlayışını ülkemizde yeniden tesis etmek için iktidar olacağız ve acelemiz var. Şöyle bir Türkiye hedefliyoruz. Ülkemizi bayram sofrasına oturtacağız. Huzuru, adaleti yeni baştan tesis edeceğiz."

Akşener, ilk önce Denizli´den başlattıkları, bugün Kayseri´de, yarın Gaziantep´de devam ettirecekleri iktidar yürüyüşlerini Kayseri´de taçlandırdıklarını, bunu gören dostların sevineceğini, rakiplerin ise uykusuz kalacağını sözlerine ekledi.